Patrick Carney "Justin Grammy Ödülünü Hak Etmiyor"

Black Keys grubunun bateristi şöyle demişti "Justin Bieber doesn't deserve Grammy's"yani Justin Bieber Grammy ödülünü hak etmiyor. Sonrasında Justin Bieber twitter üzerinden şunu yazdı "the black keys drummer should be slapped around."yani "Black Keys grubunun bateristi tokatlanmalı" ve Justin'in bu tweeti  57,032 kere retweetlendi.Umarız ki bu olay daha çok büyümez.




0 yorum:

Topshop'a Katılan Ünlüler


Başarılı şarkıcı Demi Lovato,Topshop açılışında performans sergiledi ve kolundaki koltuk değnekleri dikkatleri üzerine çekti açılışta Kate Bosworth,Kim Kardashian,Emma Roberts,Ashley Madakwe,Chris Brown,Jennifer Lopez ve daha birçok ünlü katıldı













0 yorum:

Justin Timberlake - Suit&Tie


Justin Timberlake'in seslendirdiği ve bilbord listelerinden düşmeyerek yerini koruyan Suit&Tie şarkısına klip çekti.


0 yorum:

Cherr Lloyd - With Ur Love


Başarılı ve genç şarkıcı Cherr Lloyd sevgililer günü için With Ur Love şarkısına ikinci bir klip çekti.
Ve bence çok güzel olmuş siz ne düşünüyorsunuz ?


0 yorum:

Taylor Swift ELLE dergisi röportaj



Taylor Swift, Elle dergisinin Mart 2013 ayına kapak kızı seçilmiştir. 23 yaşındaki şarkıcı aşk hayatı hakkında röportaj verdi.
Eski erkek arkadaşı hakkında (Harry Styles):
“Ben hiç eski erkek arkadaşlarımı anımsamam. Asla. Uyum kurmak için de çabalamam. Eğer bu iş bittiyse, benim için bir daha geri dönülemez.”
Aşk hayatı hakkında şarkılar yazma konusunda:
“Ben müzik dünyasına girdiğimden beri bu tarz şarkılar yazıyorum. Benim için vazgeçilmez gibi. Her zaman duygularımı, yaşadıklarımı hissederek yazıyorum. Bu sadece kendimi iyi hissetmek için yaptığım bir şey.”
Dedikodular hakkında:
“Söylentileri sevmiyorum. Çoğu zaman hepsi yalan oluyor. Geçen gün Google Alerts’e baktım, hakkımda ‘Taylor yine erkek peşinde’ diye bir yazı okudum. Bunu sevmiyorum. Ben asla kimsenin peşinden koşmam. Özellikle de sevmediğim biri için. ”



Kaynak:ensonneleroldu.blogspot.com

0 yorum: